Publicitat
Ciutat

L’Edu, un veí de Sabadell recuperat del coronavirus: “El positiu va ser un cop molt fort”

Edu M., en un moment de l'entrevista per videoconferència / D.S.

El sabadellenc Edu M., de 50 anys, va rebre dimarts l’alta per coronavirus. Des de divendres passat estava ingressat a l’Hospital General de Catalunya, a Sant Cugat.

Com et trobes després de rebre l’alta pel coronavirus?

M’agrada poder compartir l’experiència que he viscut… Em trobo bé, em trobo una mica millor. El començament va ser pitjor.

Quins símptomes vas tenir que et van fer pensar que tenies coronavirus?

El dijous de la setmana passada a la nit vaig tenir primer tos i l’endemà vaig adonar-me que tenia febre i em feia molt mal el cos. Aleshores vaig començar a sospitar i vaig pensar que havia de trucar al metge.

Com vas actuar? Vas acudir a algun dels telèfons d’emergències?

Primer vaig trucar al 061 però estava col·lapsat. No em van poder agafar la trucada. Després vaig trucar al 112 durant cinc hores… el telèfon treia fum i no vaig aconseguir parlar amb ningú. No va ser fins a l’endemà quan vaig posar-me en contacte amb el metge de capçalera, que em va dir que malauradament no em podien fer la prova. Després vaig trucar a la meva mútua i el metge em va dir que podia estar contagiat i que anés a l’hospital a fer-me la prova. No vaig anar al Taulí, perquè estava molt saturat. Aleshores, vaig anar a la Clínica del Vallès i després d’allà vaig passar a l’Hospital General, on em van fer el test del coronavirus el divendres passat. Dilluns m’ho van confirmar.

Publicitat

Et vas quedar més tranquil o més preocupat quan t’ho van confirmar?

Va ser un cop molt fort. Jo tenia l’esperança que fos un constipat… quan m’ho van dir em va caure tot a sobre. Estava sol i només entraven les infermeres perquè la meva família no em podia venir a veure. Una infermera em va animar i em va dir que era jove i que sortiria d’això.

Has tingut un quadre de coronavirus lleu, podríem dir?

Els meus símptomes van ser mitjans. Em va agafar una pneumònia i per això a l’hospital em van donar antibiòtics. Ara m’estan donant un altre medicament que s’ha aplicat a França, que s’utilitza per a un tractament per a la malària, i que ara s’ha importat a Catalunya. Ara he d’estar confinat durant 14 dies i he d’estar separat de la meva família i he de ser molt net.

Com t’ho faràs aquests dies que has de viure en aïllament?

Jo visc amb la meva família, la meva parella i el meu fill. No sortim per res, respectem les distàncies. Tinc mascareta i guants posats i mentre estigui en el meu lloc i no toqui res, intento fer una vida normal, entre cometes.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top