Ciutat

ERC considera que el govern fa un “evident ús propagandístic” de l’exèrcit

L'exèrcit en la residència de Castellarnau / VICTÒRIA ROVIRA

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Sabadell ha emès un comunicat on denuncia el que consideren un “evident ús propagandístic” de la presència de l’exèrcit a la ciutat per part del govern. Una unitat de l’Exèrcit de Terra ha arribat aquest divendres amb la finalitat de desinfectar una residència a Castellarnau.

Els republicans apunten en un comunicat que Sabadell és una de les cinc ciutats, “totes governades pel PSC”, apunten, on l’exèrcit hi ha fet acte de presència. “El govern PSC-Podemos de Sabadell ha fet aquesta demanda sense haver-ho informat ni consensuat prèviament amb la Junta de Portaveus de l’Ajuntament, tal com el mateix executiu demana que tots els grups treballem els temes durant aquesta crisi sanitària”, afegeixen.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

“Ha quedat evidenciat que, malauradament i en plena crisi sanitària, l’únic que hi ha darrere de tot és una operació propagandística de fotos i vídeos de l’alcaldessa, desconeixem a hores d’ara si s’han valorat altres alternatives tècnicament adients i assumibles per empreses o cossos coneixedors del municipi”, apunten en el text. En la mateixa línia, denuncien que els portaveus dels grups municipals de l’oposició s’han assabentat avui per la premsa d’aquesta actuació de l’exèrcit espanyol a la ciutat, quan l’alcaldessa i el primer tinent d’alcalde sabien hora i lloc d’arribada de la UME, “que han rebut personalment”.

És per això que apunten que els preocupa “el trencament voluntari del confinament de Marta Farrés i Pol Gibert per motius no imprescindibles, propis de la propaganda i no pas de cap urgència real”.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top