Ciutat

L’Ajuntament impulsa mesures per mitigar l’impacte econòmic pel coronavirus

L’Ajuntament de Sabadell està impulsant diferents mesures amb l’objectiu de mitigar l’impacte econòmic derivat per la crisi de la Covid-19 i donar suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial de la ciutat. En aquest sentit, i per resoldre dubtes en l’àmbit laboral, empresarial i econòmic, s’ha organitzat un servei d’atenció municipal integrat per personal de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell pertanyent principalment a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a i al Servei d’Orientació i Intermediació laboral.

Les persones que vulguin adreçar-hi les seves consultes tenen a disposició a l’adreça electrònica [email protected]. En un termini inferior a 24 hores en dies hàbils seran atesos tots els correus que s’adrecin a aquesta bústia. D’altra banda, també s’ha habilitat el telèfon 618 31 66 16. L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

En paral·lel, s’ha creat una pàgina web que es va actualitzant permanentment. La pàgina inclou un recull de les principals mesures econòmiques determinades per organismes oficials classificades per treballadors i treballadores, empreses, autònoms i autònomes i comerços. Així mateix, per facilitar l’accés a la informació de totes les persones que es veuen afectades en l’àmbit laboral o empresarial per la situació actual, l’Ajuntament, d’acord amb les entitats de la ciutat, ha editat una guia resum de mesures econòmiques impulsades per l’Ajuntament i pels governs de Catalunya i de l’Estat per a persones amb contracte laboral i per a empreses i persones autònomes.

“Esperem fer front a aquesta situació excepcional plegats i així poder reduir l’impacte que aquesta crisi pugui tenir en l’economia de la ciutat”, assenyala l’alcaldessa, Marta Farrés.

Comentaris
To Top