Ciutat

Renfe només accepta el pagament amb targeta de crèdit

Màquina expenedora de Renfe / ALBERT SEGURA

Des d’aquest divendres i de forma temporal, Rodalies suspèn el pagament en efectiu a totes les estacions de l’àmbit de Rodalies. D’aquesta manera, només s’acceptarà el pagament a través de targeta bancària, com a mesura per reduir la possibilitat de transmissió del virus entre usuaris i treballadors.

Els títols de transport de Rodalies de Barcelona es podran adquirir a l’app Renfe Cercanías, i els bitllets dels serveis Avant i Ave-Llarga Distància, al web renfe.com, app Renfe Ticket o en les màquines d’autovenda existents a les estacions. Es tracta d’una mesura durant el període d’alarma per respectar les recomanacions i obligacions de les autoritats sanitàries.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

D’altra banda, amb motiu del tancament de la Terminal 2 de l’aeroport del Prat, AENA deixa de prestar el servei de bus que enllaça la terminal 2 i la terminal 1. L’R2 nord continua circulant en el seu recorregut habitual. Els treballadors que accedeixen a la T1 amb Rodalies hauran d’utilitzar el metro des de la T2.

Pla de transport

Renfe ha adaptat el servei ferroviari a les línies de Rodalies a la demanda existent i respectant un nivell d’ocupació que representi un terç de la capacitat màxima. D’aquesta manera, es respecta el propòsit de mantenir distàncies entre els viatgers recomanades per les autoritats sanitàries.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Pel que fa al Vallès, a la línia R7, la Universitat Autònoma de Barcelona està tancada i la resta d’estacions estan servides per l’R4.

Comentaris
To Top