Publicitat
Vallès

Els veïns de Sentmenat ja han confeccionat més de 5.000 mascaretes

El que va començar com una proposta d'un taller de costura, ha acabat implicant tot el poble. I de moment no té aturador. Des de la setmana passada, l'Ajuntament ha pogut repartir més de 5.000 mascaretes a hospitals i centres d'atenció primària, residències de gent gran, altres ajuntaments, empreses i els comerços locals oberts.

A partir de dilluns de la setmana vinent, l'Ajuntament farà entrega a més d'un miler de domicilis de les persones grans, majors de 65 anys. I ho podrà fer gràcies l'esterilització massiva de mascaretes que ha realitzat l'Hospital Asepeyo de Sant Cugat.

Publicitat

Més de 3.000 mascaretes han anat destinades a hospitals i centres d'atenció primària, un miler a residències per a gent gran i altres grups de risc, 230 a altres Ajuntaments i cossos de seguretat i 732 a empreses i comerços del municipi.

Gran part de les mascaretes han anat a parar a centres sanitaris / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top