Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Nou homenatge de policies i altres cossos als sanitaris del Taulí

Homenatge de la setmana passada als sanitaris / VICTÒRIA ROVIRA

Nova mostra d'homenatge als sanitaris del Parc Taulí de Sabadell. Aquesta és la segona ocasió que es rendeix homenatge als metges, infermers i altres professionals que estan plantant cara al coronavirus.

Dijous, desenes de cotxes de policia han fet sonar la sirena davant de QuisónSalud aquest vespre, per homenatjar els professionals sanitaris que combaten el coronavirus. Desenes de cotxes s'han reunit davant l'hospital i han aplaudit els sanitaris, que han retornat l'agraïment.

Diumenge ja es va produir un acte semblant a la Gran Via,  que es va omplir de bates blanques i uniformes.

VÍDEOS: Policia i bombers homenatgen els sanitaris del Parc Taulí

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top