Ciutat

Les llars d’infants privades demanen una moratòria dels impostos municipals

Una de les escoles bressol que signa el document conjunt / CEDIDA

Catorze escoles bressol privades de Sabadell han subscrit un comunicat en el qual demanen una rebaixa dels impostos i taxes que provinguin de l’Ajuntament de Sabadell. El comunicat, emès des del Consell Escolar Municipal de les Escoles Bressol i Llars d’Infants Privades de la ciutat, fa una crida a la solidaritat tant del govern municipal com dels pares per poder fer front a les conseqüències que el coronavirus pot acabar tenint en el sector.

Des del Consell Escolar es recorda que les escoles que avalen aquesta reivindicació ja estan fent un gran esforç en cobrar una quota mínima a les famílies mentre duri el confiament. També argumenten que per poder seguir oferint aquest servei, el dia que s’acabi el confinament necessitaran ajudes.

El mateix comunicat posa en relleu que les escoles bressol privades no tenen les defenses sanejades ni preparades per fer-li front, ja que obtenen els ingressos, bàsicament, dels crèdits bancaris. Per aquest motiu, i davant la possibilitat que moltes d’aquestes escoles es vegin obligades a tancar, demanen que  l’Ajuntament valori la possibilitat d’actuar com a avalador en les seves sol·licituds de finançament bancari, o bé establint algun altre tipus d’ajuda.

El comunicat apel·la al govern local perquè estigui al costat d’iniciatives que puguin fer que viure, treballar i estudiar a Sabadell valgui la pena.

Comentaris
To Top