Ciutat

La selectivitat a Catalunya se celebrarà a principis de juliol

Estudiants fent la selectivitat / ÓSCAR ESPINOSA

La selectivitat a Catalunya serà el 7, 8 i 9 de juliol. Així s’ha fet oficial aquest dimarts, amb la possibilitat però, d’estudiar nous canvis si per motius de salut pública cal modificar la previsió fixada de nou.

El Ministeri d’Educació i Formació Professional, el d’Universitats i les comunitats autònomes ja van assegurar la setmana passada que coincidien en la necessitat d’ajornar els exàmens de selectivitat d’enguany, previstos durant les primeres setmanes de juny, després de la suspensió de classes pel coronavirus. No obstant això, les administracions educatives encara no havien pres una decisió i han seguit treballant per triar les dates definitives de les proves d’accés a la universitat.

Ara, des del govern català i el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) han fixat la nova data en el calendari, i també han decidit flexibilitzar l’opcionalitat de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) de tal manera que es garanteixin els principis d’igualtat, mèrit i capacitat dels alumnes a l’hora d’accedir als estudis universitaris.

Qui es cregui, però, que hi haurà canvis en el nivell demanat no està d’enhorabona, donat que els temaris es mantindran tal i com s’havia previst a principi de curs.

Comentaris
To Top