Ciutat

El Parc Taulí incorpora 10 respiradors lliurats pel Ministeri de Sanitat

El Taulí, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

El Parc Taulí és un dels cinc hospitals catalans que ha rebut una desena de respiradors del Ministeri de Sanitat per fer front a les necessitats derivades de la crisi sanitària del coronavirus. El material es va lliurar aquest divendres passat a la tarda i, des de la passada nit, ja  han començat a funcionar a ple rendiment.

Amb aquest repartiment, el ministeri assegura que “es continua incrementant la capacitat dels cinc centres catalans amb un total de 50 màquines de ventilació”. El material ha estat traslladat des de Madrid i posat en marxa en el menor temps possible gràcies al personal tècnic i treballadors dels centres hospitalaris per a reforçar el sistema sanitari català. Els altres centres on han arribat els respiradors són l’Hospital Sant Pau de Barcelona, l’Hospital Germans Trias i Pujol de la mateixa capital, l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i l’Hospital Josep Trueta de Girona.

El govern d’Espanya afirma que d’aquesta manera “continua amb el repartiment a les comunitats autònomes del material necessari per a reforçar el Sistema Nacional de Salut i fer front a la crisi de la covid-19 en les millors condicions possibles”.

50 pulsioxímetres de dit

Per altra banda, tal com ha informat el Ministeri de Defensa, l’exèrcit espanyol ha fet un lliurament de 50 pulsioxímetres de dit a l’Hospital Temporal del Vallès Salut que s’està instal·lant a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya.

Comentaris
To Top