Ciutat

La Crida considera absurda la visita institucional a la nova planta del Parc Taulí

La Crida dubta de la utilitat de la visita institucional que s’ha dut a terme a la nova planta que el Parc Taulí ha habilitat per a pacients crítics amb coronavirus. “Posem en qüestió l’objectiu de la visita, que entenem que no queda justificada en el context actual de confinament per a tota la societat”, apunten en un comunicat.

Des del partit polític consideren que no calia la presència de l’alcaldessa, Marta Farrés, ni de cap dels representants del govern presents: “És absurd i contraproduent que polítics es passegin per hospitals i ciutat, trencant el confinament que demanen per a la ciutadania”.

“La coordinació entre les diferents administracions aquestes setmanes ha posat la ciutat al focus del xou mediàtic”, denuncien, per altra banda, en referència a la polèmica que va suscitar l’aturada tècnica de la construcció de l’hospital de campanya.

Per últim, lamenten que els partits de l’oposició rebin molt poca informació del govern local i assenyalen que, des de la Crida, s’han presentat propostes com la Taula de crisi

A través de les xarxes socials s’ha titllat de “xou mediàtic” l’actuació del PSC.

Comentaris
To Top