Ciutat

VÍDEO: El sabadellenc Oriol Cruz es cola al Temps de TV3

La genialitat és un do que si a sobre gaudeix de complicitat, pot arribar a convertir un vídeo en una broma en un dels programes de màxima audiència. Això és el que va passar diumenge a TV3, quan els orients fidels de RAC1 van poder sentir una de les veus habituals de l’emissora en ple espai d’El Temps.

Es tracta de la veu de Vicenç Martí, un dels personatges del programa Versió RAC1, i creat pel sabadellenc Oriol Cruz. Martí responia a la crida que sota l’etiqueta #eltempsdesdecasatv3 convida els espectadors a fer una breu crònica meteorològica des del balcó, pati, terrat o finestra amb dades bàsiques sobre el que s’està veient.

En el cas de Martí, trenca amb tots els esquemes en què, en lloc d’oferir imatges fantàstiques amb vistes des d’un lloc més o menys privilegiat, ofereix l’espectacle d’una paret mitgera des de la seva casa de Sabadell. Amb tot, demana insistentment que li posin el vídeo. El resultat emès en antena és el següent, gràcies a la complicitat i l’humor del meteoròleg Dani Ramírez:

Cruz i l’equip del Versió RAC1, a més, estan d’enhorabona. Aquest mateix dilluns el seu capità, Toni Clapés, torna a agafar les regnes del programa després de superar una llarga malaltia que l’ha tingut allunyat de les ones durant mesos. Una gran notícia per a tots aquells que estimem la ràdio.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top