Ciutat

El Taulí habilita un canal per rebre donacions econòmiques i de material

Nova planta per acollir pacients crítics al Parc Taulí / G.PLANS

El Taulí ha habilitat aquest dimecres un canal perquè tothom que vulgui pugui fer donacions econòmiques “per millorar l’atenció als pacients”. A través d’aquesta pàgina web ja es poden fer aportacions, sigui mitjançant una targeta de crèdit, PayPal o una transferència al compte corrent ES02 2100 1156 5202 0006 2348 indicant l’assumpte COVID-19.

“Necessitem material de protecció, dispositius mèdics i equipaments”, indica la corporació sanitària a la pàgina web que ha obert per fer les donacions. Els diners recollits es destinaran “a l’abordatge de la infecció per coronavirus SARS-CoV-2 en l’atenció als pacients i als seus familiars, atenent les necessitats i prioritats identificades en aquesta situació excepcional”.

L’hospital sabadellenc es compromet, “en el seu moment”, a retre comptes dels diners rebuts i les accions realitzades gràcies a les aportacions que puguin fer tant ciutadans com empreses o institucions.

Com puc donar material?

Laboratori 3D

Una altra manera que tenen de col·laborar particulars i empreses amb el Parc Taulí i la resta d’hospitals de Catalunya és a través de la fabricació de material imprès en 3D, una iniciativa coordinada pel Laboratori 3D de la institució sabadellenca.

Tauletes digitals per connectar pacients i familiars

Finalment, el Taulí també participa en una iniciativa de micromecenatge de la Societat Catalana de Tecnologia per equipar els hospitals amb tauletes digitals i altres aparells que permetran connectar per videoconferència els pacients ingressats amb els seus familiars, en un moment en què les visites als centres hospitalaris estan més restringides que mai.

Comentaris
To Top