OBITUARIS

Loli Carrillo: membre molt activa de l’Agrupació Andalusa San Sebastián de los Ballesteros

Amb només 77 anys, la mort de Loli Carrillo ha deixat un buit enorme al barri de Can Rull. Membre molt activa des de fa molts anys de l’Agrupació Andalusa San Sebastián de los Ballesteros, era una entitat de la qual se’n sentia partícip. “Es deixava seduir per les excursions que fèiem, li encantava sortir i descobrir món”, explica la seva veïna i gran amiga Eulàlia Vázquez. Gaudia molt cantant, sortint al carrer. Li agradava descobrir, aprendre i conèixer.

Loli Carrillo / CEDIDA

Loli Carrillo va formar part durant 26 anys de la coral de Ca n’Oriac juntament amb l’Eulàlia i l’Higinio Giraldo. Els últims anys els va passar a la Coral de la Gent Gran. També gaudia anant cada diumenge a missa, llegia l’evangeli i resava cada dia. No se’n perdia cap. El seu entorn proper la recorda amb “totes les qualitats bones que pot tenir una persona: bondat, humilitat, no discutia mai amb ningú i s’adaptava a qualsevol persona”.

“Ha anat directa al cel”, assegura Eulàlia Vázquez. Han quedat pendents molts viatges i sortides que tenia programades. Però la Loli va gaudir moltíssim de cada sortida, de cada nou descobriment. “Va ser feliç, amb això ens quedem”, diu Vázquez.

Comentaris
To Top