ESPORTS

El Club Natació rebaixa les quotes de soci de maig un 50 per cent

Les instal·lacions del Club Natació Sabadell continuen tancades / CEDIDA

La meitat. Després de la polèmica suscitada les últimes setmanes, la junta directiva del Club Natació Sabadell, immers en un ERTO que afecta gairebé la totalitat de la seva plantilla, ha decidit rebaixar les quotes socials del mes de maig un 50%. “Això ha suposat un grandíssim esforç”, expressa l’entitat a través d’un comunicat, afegint que “s’han ajustat les despeses necessàries al mínim imprescindible”. La reducció afecta la quota base de 38,34 euros que el mes de maig passarà a ser de 19,17 euros. De tota manera, els socis que “en un acte de solidaritat amb el Club” vulguin mantenir la seva quota habitual del cent per cent ho poden comunicar al Club a través de la pàgina web.

D’altra banda, l’entitat que presideix Claudi Martí també ha confirmat un avantatge per a tots els socis. “Gràcies el treball fet les darreres setmanes, els socis podran gaudir de beneficis fiscals d’uns 100 euros en la declaració de l’IRPF del 2020, això equival a unes tres quotes gratuïtes”. Aquesta mesura és possible perquè el Club Natació és considerada una entitat d’utilitat pública concebuda per a la pràctica de l’esport.

Els serveis esportius del mes de maig queden també cancel·lats i el Club Natació activarà al carnet l’import dels serveis ja abonats al mes de març però no gaudits a causa de l’obligat tancament de les instal·lacions quan torni l’activitat, i sempre que el soci estigui al corrent del pagament de les quotes.

Comentaris
To Top