OBITUARIS

Francesc Xavier Ciuró, un dels impulsors del Creu Alta Sabadell Bàsquet

Home de bàsquet, Francesc Xavier Ciuró deixa un autèntic llegat a la ciutat: el Creu Alta Sabadell Bàsquet. Ell es va convertir en un dels socis fundadors del club l’any 1998, com molt bé recordava Agustí Forrellat, president de la primera junta directiva i actual coordinador tècnic de l’entitat. “Conjuntament amb altres mares i pares del Bàsquet Maristes i gent del Bàsquet Salesians va decidir impulsar aquest projecte del Creu Alta que tants èxits ens ha portat”. Té el record d’una persona “amable, positiva, dialogant i sempre amb un to conciliador”.

L’actual president del Creu Alta Sabadell Bàsquet, Enric Campos, parla “d’una persona entusiasta i enamorada del bàsquet que sempre estava disposada a ajudar tothom. Ell va posar la primera pedra del gran club que és ara el Creu Alta, juntament amb el seu amic i també soci fundador Vicenç Muñoz, que ens va deixar molt jove fa pocs anys”.

Enric Campos vol retre un petit homenatge a dues persones que ja no hi són i han fet una feina impagable per al bàsquet sabadellenc, treballant sense fer soroll i sempre des de la base que era la seva gran passió. El món de la cistella el trobarà a faltar.

Comentaris
To Top