Ciutat

Sergio Dalma se suma als aniversaris dedicats a nens de Sabadell

Sergio Dalma, en una imatge d'arxiu / CEDIDA

El cantant Sergio Dalma és la incorporació de darrera hora a la proposta perquè els més menuts de casa tinguin una felicitació única, malgrat el confinament. L’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa una nova pàgina web, Bufa les espelmes des de casa, a través de la qual es podrà informar de l’aniversari d’un nen o nena fins a 12 anys i deixar les seves dades per rebre una felicitació telemàtica especial.

Es tracta d’una iniciativa que se suma a altres municipis com TerrassaCerdanyola oMontcada i Reixac, que des de l’inici del confinament feliciten els aniversaris a la canalla a través dels vehicles de la Policia Local. A Sabadell, però, es compta amb la col·laboració de persones de diferents àmbits.

La web ofereix la possibilitat d’omplir un formulari per fer la petició de felicitació, en què es demana el correu electrònic, el nom i cognom, telèfon de contacte i qui es vol que faci la felicitació. En aquest sentit, es pot escollir entre esportistes, actors de teatre, periodistes, humoristes, personatges infantils, els bombers i la policia de Sabadell.

Dalma se suma a altres participants, concretament CE Sabadell, Club Natació Sabadell, Engrunta Teatre, Teatre Sant Vicenç, Joventut de la Faràndula, Songi Kune, Teatre Arlequí, Bombers Sabadell, Policia Sabadell, Oriol Cruz, Germán, Ricard Ustrell i Keke Shuga.

Tots ells han col·laborat en aquesta iniciativa, que encara resta oberta a noves incorporacions per si algú més s’hi vol sumar a fer una felicitació, ja que és un exemple d’implicació de diferents sectors de la ciutat en un tema col·lectiu. Així, el dia de l’aniversari, l’infant rebrà un vídeo amb la felicitació demanada acompanyada d’una carta de l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top