Ciutat

Els Saballuts i Elisabet Carnicé organitzen un contacontes casteller per celebrar Sant Jordi

La sabadellenca Elisabet Carnicé, juntament amb els Castellers de Sabadell, celebraran aquesta Diada de Sant Jordi amb una tarda de contacontes castellers per a tots els públics, amb la finalitat de no perdre la tradició malgrat la situació d’enguany i aportar un regal cultural per a tota la canalla del món casteller.

Elisabet Carnicé, castellera dels Saballuts, explicant un conte / CEDIDA

La tarda de contacontes per Sant Jordi tindrà lloc el mateix 23 d’abril a les 18 h mitjançant l’eina d’Instagram, emetent un directe simultàniament als comptes @elicarnice i @saballuts.

Contes, sorteig, recomanacions…

La jornada consistirà en l’explicació de tres contes amb temàtica castellera, el sorteig d’un llibre dedicat a tots els usuaris que comparteixin una publicació d’Instagram d’Elisabet Carnicé, una ronda de recomanacions, preguntes i respostes en què tots els usuaris podran dir la seva i, finalment, una tertúlia amb diversos convidats sabadellencs proactius amb la cultura, que col·laboren i vetllen dia a dia pel seu creixement.

Els Saballuts animen totes les famílies a participar en aquesta tarda d’entreteniment cultural que Elisabet Carnicé ha preparat juntament amb la colla castellera.

Comentaris
To Top