Ciutat

El Taulí ja ha donat 1.000 altes des de l’inici del coronavirus

El Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El Taulí ja ha donat 1.000 altes des de l’inici de la pandèmia del coronavirus, el 6 de març. Entre dilluns i dimarts se n’han registrat 42. La gran majoria s’han donat al llarg del darrer mes, ja que el 23 de març només se n’havien tramitat 8.

Actualment la corporació sanitària atén 347 persones amb la Covid-19, 27 menys que el dia anterior. D’aquestes, 254 a planta, 18 menys que dilluns, el descens més pronunciat des del 10 d’abril; 52 a l’UCI i 41 a l’hotel Verdi, on hi ha ingressats casos positius lleus i simptomàtics.

En les darreres 24 hores han mort 8 persones amb aquesta malaltia, i en total ja s’han registrat 277 defuncions.

Petit repunt a l’Estat

Al conjunt de l’Estat espanyol entre aquest dilluns i dimarts hi ha hagut un repunt del 2% de nous casos amb coronavirus, segons el Ministeri de Sanitat, previsiblement atribuïble al retorn a la feina dels sectors no essencials. El ministeri apunta que la majoria de comunitats autònomes estan per sota d’aquest percentatge i només tres el superen.

En aquests moments, des de l’inici de la pandèmia a Espanya s’han detectat 204.178 positius de Covid-19; 43.965 a Catalunya segons el Departament de Salut.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Comentaris
To Top