Ciutat

Sabadell prohibeix vendre roses al carrer

L’Ajuntament de Sabadell prohibeix vendre roses al carrer per Sant Jordi. En un comunicat recorda que, arran de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus arreu, aquest dijous no es podrà dura terme la tradicional venda de roses ni altres plantes al carrer. Municipis com Sant Quirze han prohibit directament qualsevol tipus de venda d’aquesta planta.

Així, tampoc es podrà vendre’n als establiments comercials que estiguin oberts. En aquest sentit, només està permesa la venda en línia o per telèfon, i sempre que el producte sigui lliurat a domicili.

Amb la mesura de prevenció queda, doncs, prohibida la venda a floristeries o laque es portava a terme al carrer per part d’entitats o altres col·lectius. Si un establiment ha adquirit roses, només les podrà lliurar a mode de regal o obsequi, però en cap cas comercialitzar-les.

La Policia Municipal inclourà la vigilància d’aquest aspecte dins el dispositiu amb el qual diàriament vetlla pel compliment de l’estat d’alarma. Així mateix, per tal de reforçar la informació als propis comerços i al conjunt de la ciutadania, es distribuirà un full informatiu a les botigues i establiments recordant la prohibició de venda.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top