Ciutat

Caprabo crea targetes recarregables per a famílies en risc pel coronavirus

Caprabo ha habilitat targetes recarregables com a mètode per pagar les prestacions d’administracions públiques i entitats socials a persones en risc d’exclusió a conseqüència de l’alerta sanitària generada per la Covid-19. A Sabadell, la cadena de supermercats ha creat més de 2.200 targetes per al Rebost Solidari.

L’acció, que s’ha fet en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, garanteix que 1.900 famílies mantinguin el seu accés a productes de primera necessitat durant la situació d’alerta sanitària. En situació normal, l’entrega de l’ajuda es fa a entitats i aquestes la reparteixen directament a les famílies.

En un comunicat, la cadena de supermercats assenyala que ha treballat amb l’Ajuntament i el Rebost Solidari per donar una alternativa que permetés directament a les famílies en situació de risc accedir als aliments bàsics. Les targetes d’ús directe al supermercat estan carregades amb un saldo de 40 o 70 euros, en funció de les necessitats de cada família, que es poden fer servir a les cinc botigues que Caprabo té repartides a Sabadell.

L’import d’aquestes targetes serà assumit per l’Ajuntament de Sabadell, i el repartiment s’ha dut a terme des del Rebost Solidari amb el suport d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top