Oci i cultura

Un homenatge a Stevie Wonder a través del ‘trap’

Els cantants de ‘trap’ JNoga i  Sneaky Flex no només s’entaforen una boina a l’estil Peaky Blinders. També claven mirades desdenyoses, intimidants, com les dels temuts germans Shelby de la sèrie.

Aquesta estampa canalla és la que normalment vol donar el cantant de trap als ulls del món. Però darrere, molt sovint, s’hi amaga una altra cosa. Com per exemple, la simpatia natural de Jordi Nogales (JNoga), que explica que Wonder, el seu darrer treball, “ha quedat bastant bomba”, encara que si no els hagués enganxat el coronavirus, podrien haver-hi fet una “repassada” a l’estudi.

 

I tal com passa amb els cantants de trap, a darrere de la lletra de Wonder hi ha més del que sembla. “Parla sobre tirar sempre endavant, superar problemes”, sintetitza JNoga. Si algú es queda només amb les referències a la droga, doncs, “es queda a la pell del conill”.

I el títol? La cosa va de referents. Si JNoga ja va batejar un dels temes antics com a Steven Seagal, aquest darrer és en honor a Stevie Wonder: “Les figures de la vida. Les que t’inspiren”.

JNoga i Sneaky Flex / CEDIDA

Comentaris
To Top