Ciutat

Presó per al vallesà acusat de matar sense sostre

Un jutge de Rubí ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut a Sant Cugat del Vallès relacionat almenys tres de les quatre morts violentes de persones sense sostre que s’han produït durant el confinament. El jutge ha pres la decisió després d’escoltar la declaració de l’acusat, de 35 anys i de nacionalitat brasilera, que s’ha fet per videoconferència com s’està fent aquestes últimes setmanes amb motiu de la Covid-19.

El sotscap de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos, Ramon Chacón, ha explicat que cossos policials espanyols i estrangers han demanat informació als Mossos d’Esquadra perquè sospiten que podria haver actuat en altres llocs. De moment se sap que havia estat detingut a Saragossa per un delicte patrimonial.

Durant el confinament han mort cinc persones sense sostre a Barcelona, de les quals tres van ser assassinades amb violència a l’Eixample presumptament per la persona detinguda que aquest dijous ha entrat a la presó. Chacón ha informat que encara s’està investigant si també seria l’autor d’una quarta persona assassinada.

La primera persona sense sostre que s’ha trobat morta va ser el dijous 19 de març a les portes d’un supermercat al carrer Sardenya. El 16 d’abril va morir una segona persona sense sostre de manera violenta al Fort Pienc. La tercera va ser el 18 d’abril al carrer de Casp. El diumenge 26 d’abril al Tibidabo hi va haver una quarta mort amb un cos cremat que els Mossos atribueixen a un accident, segons ha indicat Chacón. La darrera mort va ser el dilluns passat a la nit entre els carrers Rosselló i Sardenya.

Comentaris
To Top