Ciutat

Un home mata el seu pare escanyant-lo a casa seva

Parricidi en ple Sabadell. Un home de 36 anys i de nacionalitat espanyola ha matat el seu pare, de 64 anys, en el seu domicili, situat a l’encreuament entre els carrers de Sant Sebastià i de Buxeda (l’Eixample) aquesta tarda.

L’home hauria mort escanyat en mans del seu fill, segons apunten fonts properes a la investigació dels fets al D.S., i no ha estat fins que ha arribat la mare quan ha trobat el cadàver del seu marit amb clars signes de violència. Els Mossos d’Esquadra han detingut l’autor dels fets i aquest passarà disposició judicial per prendre declaració.

La retirada de la víctima, de 64 anys, en el seu domicili / VICTÒRIA ROVIRA

El fill, l’autor dels fets, patia una malaltia crònica i vivia amb els seus pares. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses ambulàncies del SEM i també els Mossos d’Esquadra poc després de les 17 h. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’està fent càrrec de la investigació dels fets.

La família era coneguda al mateix carrer, que té poc trànsit i en què es viu en cases baixes, expliquen residents de la zona, que van viure la tragèdia des dels balcons. Un veí apunta que es tractava d’una família “discreta”. Una altra veïna, la Mercedes, que porta 38 anys vivint al mateix carrer, just a tocar del lloc del crim, explica: “No recordo que mai hagi passat una cosa així. L’assassinat ha estat horrible. Sempre hem viscut en un barri tranquil”, assenyala i afegeix que a banda d’algun accident de cotxe o d’un incendi de contenidors, “aquí no acostuma a passar res”.

/ VICTÒRIA ROVIRA

Aquest és el segon assassinat que s’ha hagut de lamentar enguany a Sabadell, després d’un apunyalament mortal al carrer Doctor Balsells, al barri de la Concòrdia el gener passat.

Comentaris
To Top