Oci i cultura

El Teatro Real ofereix en obert el ‘Fuenteovejuna’ de Santiago Serrate

Serrate, en plena direcció / GUILLERMO MENDO

Fuenteovejuna’, òpera en tres actes de Jorge Muñiz basada en el clàssic original de Lope de Vega, va ser dirigida pel sabadellenc Santiago Serrate fa tres anys. Estrenada en l’obertura de la temporada operística a Oviedo el 2018, aquesta magna producció està ara amb accés gratuït per a tot el públic.

De fet, el Teatro Real de Madrid ha compartit el vídeo d’aquesta producció, a la seva plataforma myoperaplayer.com. Introduint el codi ÒperaEnCasa, el visionament serà obert fins que duri l’estat d’alarma. “En aquests moments anar tots a una, com Fuenteovejuna, és molt important per poder sortir de la pandèmia”, explica Serrate, citant la cèlebre dita.

Publicitat

Concerts incerts

Serrate havia d’actuar aquest maig a Portugal, amb sengles concerts a Guarda. Juntament amb el Grupo Sax Ensemble, pujava a l’escenari de Teatre Municipal de Guarda el 23 i 24 d’aquest mes. També feia el Faust de Gounod en el Palau de les Arts, el 18 i 20 de juny.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top