Ciutat

Veïns discrets en un barri tranquil: així eren víctima i agressor del parricidi de Sabadell

Els veïns, sorpresos per l’assassinat d’un home a mans del seu fill

Assassinat al carrer de Buxeda / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest dimarts la calma del confinament es va trencar amb un crim que ha sacsejat el barri de l’Eixample de Sabadell. Un home de 36 anys i de nacionalitat espanyola va matar el seu pare, de 64 anys, en el seu domicili, situat a l’encreuament entre els carrers de Sant Sebastià i de Buxeda.

L’home hauria mort escanyat en mans del seu fill, segons apunten fonts properes a la investigació dels fets al D.S., i no va ser fins que va arribar la mare quan va trobar el cadàver del seu marit amb clars signes de violència. Els Mossos d’Esquadra van detenir l’autor dels fets, que passarà disposició judicial per prendre declaració.

La retirada de la víctima, de 64 anys, en el seu domicili / VICTÒRIA ROVIRA

El fill, l’autor dels fets, patia una malaltia crònica i vivia amb els seus pares. La família era coneguda al mateix carrer. Un veí de la zona, que té poc trànsit i en què es viu en cases baixes, apunta que eren persones “discretes”. La calma s’ha trencat enmig del confinament a l’Eixample.

La retirada de la víctima, de 64 anys, en el seu domicili / VICTÒRIA ROVIRA

Una altra veïna, la Mercedes, que fa 38 anys que viu al mateix carrer, just a tocar del lloc del crim, explica: “No recordo que mai hagi passat una cosa així. L’assassinat ha estat horrible. Sempre hem viscut en un barri tranquil“, assenyala, i afegeix que a banda d’algun accident de cotxe o d’un incendi de contenidors, “aquí no acostuma a passar res”.

Aquest és el segon assassinat que s’ha hagut de lamentar enguany a Sabadell, després d’un apunyalament mortal al carrer Doctor Balsells, al barri de la Concòrdia el gener passat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top