Ciutat

FOTOS: Toca anar per la dreta

Des d’aquest dijous, la ciutat compta amb senyalitzacions arreu recomanant circulat per les voreres dretes per reduir el risc de contagi

Un operari col·locant el motlle per a pintar la senyal / VICTÒRIA ROVIRA

Des d’aquest dijous, la ciutat s’ha omplert de noves senyalitzacions que demanen a la població que camini per la dreta del carrer. No és una prohibició, perquè si no s’estableix des del govern de Madrid no es pot imposar, però sí una recomanació perquè, igual que passa amb les mascaretes, la població mostri la seva solidaritat i respecte vers els altres i minimitzi el risc de contagi de la Covid-19.

Aquesta nova senyalització s’estendrà per més de 75 carrers distribuïts als set districtes, incloent-hi les principals vies dels diferents barris. Un dels primers punts on s’ha començat a treballar és al nord, a la carretera de Matadepera, al cor de Ca n’Oriac, un dels barris més tocats pels efectes del coronavirus.

En total es pintaran 940 símbols, abraçant una longitud total de 44,4 km, i que s’ha començat a dibuixar aquest dijous.

A més, l’Ajuntament col·locarà lones a diferents punts d’accés a les zones tallades al trànsit amb consells d’utilitat per a la ciutadania en l’espai públic. També es distribuiran cartells informatius als edificis plurifamiliars dels carrers que tinguin canvi de prioritat. La mesura se suma als talls de carrers, que aquest cap de setmana torna amb una ampliació d’espais cedits únicament als vianants.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top