Ciutat

Primeres sancions a esportistes que creuen la frontera municipal de Sabadell

Un grup de ciclistes, al Ripoll / G.Plans

El permís per realitzar esport ha provocat que alguns esportistes -molts dels quals ciclistes, però també senderistes i corredors- busquin en el rodal de la ciutat aire net per respirar. El problema sorgeix en el moment que es creua la frontera municipal, ja que l’estat d’alarma no ho contempla.

En aquest sentit, la Policia Municipal confirma que ha començat a interposar denúncies a esportistes d’altres municipis que han incomplert la restricció que no permet traspassar els límits de Sabadell. En aquests moments, però, no hi ha quantificat el nombre exacte de sancions.

Tant en una direcció com en l’altra, la connexió per bosc entre Castellar del Vallès i Sabadell és una de les zones transitades per esportistes. L’alcalde castellarenc, Ignasi Giménez, ahir ja va expressar en un vídeo que estava molest amb els ciclistes sabadellencs que “visiten” la vila diàriament.

Així doncs, la policia local de Castellar està realitzant controls als accessos del municipi. En punts com Sant Pere Ullastre, Can Casamada i Can Cadafalch.

VÍDEO: L’alcalde de Castellar, als ciclistes de Sabadell: “No cal que ens visiteu cada dia”

Comentaris
To Top