Publicitat
Ciutat

Un motorista, ferit en un accident al nord de Sabadell

Un motorista de 26 anys va resultar ferit dilluns en un accident a l’avinguda d’Estrasburg. Els fets van passar a les 18.05 h a l’alçada dels números 123-125.

Segons informa la Policia Municipal de Sabadell, es va produir un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta. Els primers indicis apunten que s’hauria produït a conseqüència de la manca d’atenció en la conducció d’un dels conductors implicats.

Publicitat

Una ambulància del SEM va assistir el motorista i finalment va traslladar-lo a l’Hospital de Terrassa per la cura de les seves ferides, de pronòstic lleu, per diferents contusions. Van intervenir-hi dues unitats de la Policia Municipal.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top