Oci i cultura

Els museus de Sabadell llancen el seu Quizz

Mostra al Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont / VICTÒRIA ROVIRA

Per novè any consecutiu, els museus de Sabadell s’uneixen a la celebració del Dia Internacional dels Museus, que es duu a terme anualment el 18 de maig. L’actual pandèmia de la Covid-19, que obliga a mantenir les seves seus tancades, ha portat les entitats participants a postposar al mes de novembre la proposta inicial prevista al carrer. En comptes d’això, es celebrarà ara amb una activitat on-line. Així mateix, la Nit dels Museus, que tradicionalment se celebra el mateix cap de setmana del Dia Internacional dels Museus, també s’ha traslladat al novembre.

A partir d’aquest dimarts i fins a les 12 h de la nit del 18 de maig, tothom podrà participar en el Quizz DIM #Sabadell sobre els diferents museus i espais participants. Es tracta de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, el Museu d’Història de Sabadell, el Museu d’Art de Sabadell i el Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. Les preguntes tracten aspectes com la seva ubicació, les seves exposicions i les activitats que organitzen. Enguany també se suma a la iniciativa el Museu de la Vida al Camp (masia de Can Deu) a l’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell.

El Quizz DIM #Sabadell consistirà en un concurs de preguntes i respostes a través de la plataforma Kahoot. L’enllaç per participar-hi estarà disponible al web dissenyat amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus a Sabadell i també s’hi podrà accedir a través de les webs i les xarxes socials pròpies de les entitats organitzadores.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top