Publicitat
Ciutat

Un conductor obre la porta del cotxe i dona un cop a un home amb patinet elèctric

Un home de 41 anys va quedar ferit dimarts quan va patir un accident mentre circulava amb el seu patinet elèctric. Els fets van passar les 10.23 h a l’alçada del número 15 del carrer de Clemència Isaura, al barri de la Creu de Barberà. 

Segons informa la Policia Municipal en un comunicat, l’home circulava amb el seu patinet elèctric quan de sobte un conductor va obrir la porta del cotxe. En aquell moment, va empènyer el patinet i el va llançar a terra.

A conseqüència d’aquest fet, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar fins al lloc dels fets. Allà mateix va assistir el conductor del patinet elèctric.

Un cop feta la primera valoració, es va decidir traslladar-lo al Parc Taulí per a la cura de les seves ferides, que eren de pronòstic lleu. Va intervenir-hi, també, una unitat de la Policia Municipal.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top