Ciutat

Sabadell prepara els seus equipaments per a la seva reobertura

L’Ajuntament de Sabadell prepara els seus equipaments per a poder-los reobrir d’acord amb l’avançament de les fases de desescalada. Per aquest motiu, s’han intensificat les tasques per garantir l’abastiment d’elements de protecció, ja que fa setmanes que es van activar les compres necessàries de mascaretes, dispensadors d’hidrogel i altres elements destinats als treballadors.

A més, a partir del proper dilluns, quan es preveu entrar a la fase 1, es reforçarà el servei de transport públic, passant de l’oferta actual de 33 autobusos a 43, i s’oferirà un 80% del servei de transport habitual. A hores d’ara, però, la demanda és només del 17% respecte del que seria la situació habitual i la recuperació és molt progressiva.

Amb l’increment de servei s’ofereixen més vehicles a l’eix central format per les línies 1-2-3 i es posarà de nou en funcionament la línia 44, que havia quedat suspesa de manera provisional. Es recupera així el servei habitual de l’eix transversal de la ciutat, format per les línies 4-44-14. Igualment es reforça el servei de la línia 12, tot millorant les freqüències de pas al matí.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top