Publicitat
Ciutat

La UES recupera el cicle ‘Escriptors i Paisatge’ amb l’alpinista Jordi Pons

La Unió Excursionista Sabadell recupera el cicle Escriptors i paisatge que, des de fa mesos, organitza la secció de cultura d’aquesta entitat i l’ofereix de forma virtual, a través de la plataforma digital Zoom. La primera d’aquestes xerrades virtuals anirà a càrrec de l’alpinista Jordi Pons i tindrà lloc aquest mateix dimecres a les 19 h. Jordi Pons parlarà del llibre Alpinisme sense ficció (edicions Desnivel, 2016) i Annapurna Est. Un 8.000 verge (editorial Joventut, 1976).

Per poder participar en aquestes xerrades cal inscriure’s prèviament a la web de la UES per rebre l’enllaç i poder connectar. Cal registrar-se i també inscriure’s prèviament per rebre les indicacions de connexió.

Pioner de l’alpinisme

L’alpinisme actual no es pot entendre sense la contribució dels seus pioners, i en Jordi Pons va ser, sens dubte, un d´ells. A Alpinisme sense ficció, se’ns presenta, en primera persona, un recorregut pels diferents capítols de la seva vida en aquesta autobiografia que permetrà al lector conèixer en profunditat les seves aventures al llarg de tot el planeta, i descobrir com es desenvolupava el complex món de l’alpinisme d’altitud en aquella època.

Annapurna Est. Un vuit mil verge és un clàssic de l’alpinisme català, es va editar el 1976 per l’editorial Joventut, i el 2016, amb motiu del 40è aniversari de l’expedició, l’editorial Tushita en va fer una reedició amb més fotografies que la versió original i incorporant un DVD.

Fins ara per aquest Cicle Escriptors i Paisatge, han participat escriptors com Roc Casagran Sílvia Alcàntara, Marta Pessarrodoa, David Vila Ros, i Rafel Nadal. En el cas dels escriptors Teresa Pàmies i Josep Maria Espinàs, van ser Montserrat Barderi i Joan Josep Isern, respectivament, qui van parlar de la seva obra en absència forçosa dels autors.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top