ESPORTS

El Club Natació Sabadell ho té tot preparat i confia a poder obrir les piscines

Dilluns es farà realitat aquesta imatge a Can Llong / Lluís Franco

Després del Club de Tennis Sabadell o el Cercle Sabadellès 1856, ara és el torn del Club Natació Sabadell. L’entitat esportiva de major dimensió social de la ciutat obrirà dilluns les portes de les seves instal·lacions de Can Llong i el carrer de Montcada. Això sí, de manera parcial i sota unes estrictes mesures de seguretat i higiene. Totes les activitats obertes (fitness, dirigides, pàdel, frontó, perruqueria) s’hauran de sol·licitar a través de cita prèvia en línia.

El cavall de batalla són les piscines. Fins a la Fase 2 de la desescalada no està permès el seu ús, però aquesta setmana tots els clubs esportius de natació d’Espanya han exercit pressió al Consejo Superior de Deportes per tal d’aconseguir una flexibilització de la mesura que ja es vegi reflectida en la publicació del BOE d’aquest dissabte. El director general del Club Natació Sabadell, Carles Poyato, es mostrava molt esperançat. “Mantenim les expectatives altes sobre l’oberta de les piscines aquest dilluns. Les sensacions que tenim són positives i, de fet, els nostres treballadors ho deixaran tot a punt per poder-se utilitzar”. Els clubs entenen que s’ha demostrat que els productes químics utilitzats serveixen de desinfectant ideal i s’ha demostrat que no hi ha cap risc. En cas de rebre la llum verda també permetria reprendre els entrenaments als nedadors de competició del Club Natació. Ho farien de 6 a 8 hores per no entorpir l’activitat dels socis. Això sí, seria també amb moltes restriccions.

Carles Poyato ha volgut reiterar el “compromís” de tots els treballadors de l’entitat durant l’aturada perquè les instal·lacions estiguin en perfectes condicions per rebre la tornada del soci de manera progressiva. És conscient que s’hauran produït baixes “perquè la crisi econòmica del coronavirus ha afectat moltes famílies”, però encara no concreta xifres. El Club Natació Terrassa, per exemple, ha perdut més de 3.000 socis. Ara es tracta de recuperar el pols de l’activitat de mica en mica. Dilluns, a les 6 del matí, quan s’aixequin les persianes, el gegant esportiu de la nostra ciutat donarà el primer pas cap a la desitjada nova normalitat.

També Sant Oleguer

Una altra instal·lació esportiva important de la ciutat, el Complex Esportiu de Sant Oleguer, obrirà aquest dilluns. Ho farà amb l’aforament reduït al 30 per cent de l’ús esportiu i caldrà sol·licitar cita prèvia en línia ([email protected]) o de manera presencial a la recepció de l’equipament. Es permet la pràctica individual o aquelles que es puguin realitzar per un màxim de dues persones respectant la distància de seguretat de dos metres. Els espais habilitats seran la pista d’atletisme i zona central de gespa, frontó i pistes poliesportives. En canvi, no es podrà fer ús dels vestidors.

Publicitat
Comentaris
To Top