Ciutat

El Consell Comarcal demana que les targetes menjador també estiguin actives a l’estiu

Les targetes menjador substitueixen els àpats escolars / ACN

Per tal de poder afrontar la delicada situació de moltes famílies en l’escenari post-Covid, i així intentar garantir una alimentació més adequada per a milers d’infants, el Consell Comarcal ha sol·licitat al govern de la Generalitat que les targetes moneder puguin seguir sent vigents els propers mesos d’estiu, en període no lectiu. Des d’aquesta administració, es fa una valoració positiva del funcionament del sistema.

Aquestes targetes han permès a les famílies poder planificar les seves compres en comerços de proximitat en una mesura que no ha estigmatitzat els nens i nenes i els ha permès seguir garantint la seva suficiència alimentària. Aquest curs escolar 2019-2020 hi ha un total de 17.723 nens i nenes amb ajut de menjador.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, assegura que “a les dificultats que suposarà per a moltes famílies la necessitat d’una menor ocupació de les aules i el planteig d’un model híbrid, haurem d’afegir també el seguiment acurat de les necessitats econòmiques per a subsistència alimentaria de les famílies més vulnerables. Estarem amatents a les noves necessitats que puguin sorgir per tal de poder treballar conjuntament amb el Govern la millor solució per a poder donar-hi resposta”.

Comentaris
To Top