Publicitat
Ciutat

Pas definitiu per dotar Sabadell de l’accés sud des de la C-58

Imatge de satèl·lit de l'indret on se situarà el nou portal sud / GOOGLE MAPS

El ple de Sabadell d’aquest dimarts donarà el darrer pas definitiu per donar forma al projecte del Portal Sud de Sabadell, que permetrà dotar la ciutat d’un nou accés des de l’autopista C-58. En la sessió ordinària del mes de juny, que serà telemàtica, el ple es donarà per assabentat de l’acord pres el març per part de la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Arc Metropolità de Barcelona, que va aprovar definitivament el projecte.

L’àmbit d’actuació abasta 7,9 hectàrees de superfície situades entre el polígon industrial sud-oest (Zona Hermètica), l’aeroport de Sabadell i el límit del terme municipal amb Sant Quirze del Vallès (torrent de Can Feu). Són terrenys municipals, erms i sense edificació, pels quals discorre la carretera BV-1414 i situats a tocar de la C-58.

El Pla Especial aprovat avui preveu qualificar aquests terrenys de sistema viari, fet que permetrà construir una nova entrada i sortida des de la C-58 que donarà servei al sud del municipi i, a continuació, una gran rotonda que reordenarà els fluxos de trànsit cap a la Gran Via, la Zona Hermètica i el polígon comercial de Sant Pau de Riu-Sec.

Es preveu que els treballs arrenquin a principis del 2021 i s’allarguin dos anys, de manera que estaria enllestit a l’inici del 2023. L’actuació compta amb un pressupost de 5.300.000 euros.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top