Publicitat
Diners

Obren els concessionaris de Movento

Concesionari Sarsa Skoda de Sabadell / Movento

Movento, la branca d’automoció dedicada a la mobilitat privada del grup Moventia, i tots els seus concessionaris –Stern Motor, Sarsa, Auser, Motorprim, Auto Pla Vic i Motospazio– han obert de nou les seves portes després de la crisi del coronavirus, complint amb els màxims estàndards de seguretat dictats per les autoritats.

Durant les properes setmanes, les instal·lacions de Movento (concessionaris i tallers), repartides entre el Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès Nord, Maresme, Bages i Osona, tornaran a obrir les portes, sempre amb cita prèvia, per oferir els serveis de venda i postvenda. Una de les novetats són les mesures sanitàries exigides, com la distància de seguretat, el rentat de mans o la dispensació obligatòria de mascaretes per a tots els clients que no en portin. A més, tots els concessionaris compten amb el segell Concesionario protegido frente a la Covid-19, que garanteix el compliment de totes les mesures de prevenció i protecció i que concedeixen Faconauto i l’entitat certificadora independent TUV SÜD.

Així mateix, s’han habilitat en aquests concessionaris taules amb separació física entre col·laboradors i clients i diàriament es netejaran les instal·lacions i es desinfectaran amb ozó. En el cas del taller, tots els vehicles s’higienitzaran de manera gratuïta per garantir la màxima seguretat de treballadors i clients. Tots els treballadors han estat formats per complir totes les mesures de seguretat i de protecció.

Publicitat
Comentaris
To Top