Ciutat

Acord per reobrir els sis mercats ambulants de Sabadell

manifestació marxants mercadillo mercat ambulant / VR
Venedores ambulants, durant una manifestació davant l'Ajuntament / Victòria Rovira

Ja hi ha acord per reobrir els mercats ambulants del Centre, Merinals i Zona Hermètica. Representants dels marxants de Sabadell i Ajuntament de Sabadell han acordat un nou emplaçament per als tres mercats que quedaven pendents. Així, a partir de demà reobren tots els mercats ambulants de la ciutat, segons informa Núria Castillo, presidenta de l’Associació de Marxants de Sabadell.

D’aquesta manera, les parades que dilluns envolten el Mercat Central es traslladaran al pàrquing del Vapor Turull. El que implica que un matí a la setmana desapareixerà l’aparcament de zona blava del Centre. “Demanem paciència i comprensió als veïns”, demana Castillo, que els anima a comprar-hi. L’activitat d’aquest mercat ambulant s’iniciarà, però, el proper dilluns dia 15.

Pel que fa als encants municipals dels Merinals, les paradetes es traslladaran temporalment al carrer del Quebec. “Estem allunyats del mercat, però ens apropem més al barri de Can Rull”, aposta Castillo. Al carrer de Costa i Deu (Zona Hermètica), aquest diumenge les parades se situaran al carrer de Bernat Metge. Paral·lelament, els paradistes es troben en converses amb l’Ajuntament de Sant Quirze perquè els venedors ubicats a la part de la Zona Hermètica que correspon al municipi veí també puguin reprendre l’activitat.

La resta de mercats

Al mercat ambulant de la Creu Alta s’instal·laran parades al pàrquing de zona blava de la plaça de Jaume Girabau i l’espai s’allargarà al carrer de Josep Aparici en direcció Francesc Layret. D’altra banda, només s’habilitarà una filera de parades a un mateix carrer per ampliar l’espai disponible.

Pel que fa a les parades de Torre-romeu, s’instal·laran a la plaça de Cristóbal Ramos. A Campoamor, se suprimeixen les dobles fileres del carrer de Feijóo i dels Reis Catòlics i s’eixampla la superfície disponible fins al carrer de Conxa Espina. També s’habilita el carrer dels Manyans per ubicar les fileres que desapareixen de Feijóo i Reis Catòlics.

Els mercats ambulants tornen a obrir

Comentaris
To Top