Oci i cultura

La vida (i les tombarelles) tornen a L’Estruch

A poc a poc, L’Estruch es va posant en marxa. De fet, després d’un parèntesi obligat per l’emergència sanitària, l’equip de l’espectacle de la Producció Nacional de Circ ha tornat a assajar a L’Estruch des de la setmana passada. 

Concretament, posen en escena la peça titulada Estat d’emergència, que és una coproducció del Departament de Cultura de la Generalitat i el Grec Festival de Barcelona, amb producció executiva de La Persiana. Estat d’emergència està dirigida per Joan Ramon Graell i s’estrenarà aquest estiu al Grec Festival. De fet, el Grec és un dels pocs festivals que ha decidit mantenir part de la seva programació, encara que sigui amb aforament limitat. 

La Producció Nacional de Circ, que és la primera vegada que es duu a terme, és una de les mesures del Pla d’Impuls del Circ, un projecte global impulsat pel Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya per crear un escenari d’oportunitats per a la promoció del circ en la vida cultural, social i econòmica.

Certamen Coreogràfic

Per una altra banda, la convocatòria del XV Certamen Coreogràfic de Sabadell ja està en marxa. Enguany, a més, s’ha doblat la quantia de la dotació econòmica. El certamen coreogràfic de Sabadell es realitza des de l’any 2006. I arriba, doncs, a la quinzena edició. 

Malgrat l’aturada cultural a què el sector ha estat sotmès pel confinament, coreògrafes, ballarines i amants de la dansa poden reprendre ara les seves creacions en equipaments culturals condicionats i de forma comunitària.

Comentaris
To Top