Ciutat

Sabadell tornarà a tenir autocine

Se celebrarà els dissabtes de juliol a l’aparcament de l’OAR Gràcia

A Sabadell n'hi va haver un de manera esporàdica per celebrar el Cap d'Any / D.S.

Després de tres mesos de suspensions provocades per la Covid-19, els actes culturals que programa l’Ajuntament tornaran aquest juliol i agost. Això sí, ho faran tenint en compte les mesures de seguretat sanitària de la desescalada. Es tracta d’una programació que inclou òpera, dansa, cinema, música i espectacles familiars, que acaba de presentar Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; Carles de la Rosa, regidor de Cultura; i Eulàlia Ribera, directora de LaSala.

L’activitat més destacada és que l’aparcament de l’OAR Gràcia els dissabtes al vespre del mes de juliol tindrà lloc una programació d’autocinema. Així, els nostàlgics de temps passats podran veure el cinema des del cotxe.

Tot i així, el tret de sortida de la programació estiuenca serà el dijous 2 de juliol, a les 22 h, al pati de Ca l’Estruch, amb un concert dels solistes del Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell (AAOS) acompanyats per músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV). S’hi podrà sentir un repertori d’àries i peces operístiques.

La resta de dijous de juliol s’hi duran a terme projeccions en gran pantalla relacionades amb la dansa, curtmetratges i òpera. Pel que fa a la dansa, els títols són Pina, de Wim Wenders (Alemanya, 2011), sobre l’obra de la coreògrafa alemanya Pina Bausch, i Yuli, d’Iciar Bollaín (Espanya, 2018), sobre la vida del ballarí cubà Carlos Acosta. No hi faltaran tampoc una selecció dels millors curtmetratges del MECAL (Festival Internacional de Curtmetratges i cinema d’animació de Barcelona). I també s’hi podran veure dues retransmissions d’òperes amb el segell sabadellenc de l’AAOS. 

Al mateix pati de L’Estruch, els diumenges de juliol, a les 20 h, hi haurà concerts protagonitzats per la Banda de Música de Sabadell, la Jove Orquestra Simfònica del Vallès i el musical Quedem! dirigit per Adrià Aguilera i protagonitzat per sis veus femenines, joves i fresques.

Pantalla gegant del cinema a la fresca / VICTÒRIA ROVIRA

Al Casal Pere Quart

Per la seva banda, Rialles programa 5 espectacles familiars al pati del Casal Pere Quart. Un cada divendres de juliol, a les 19 h. Així, el divendres 3 de juliol, serà el torn de Marcel Gros amb La gran aventura. El divendres 10, Sergi Buka presentarà Magikíssim. El divendres 17, Industrial Teatrera portarà Nàufrags. El divendres 24, Festuc Teatre presentarà La mongetera màgica. I, finalment, el divendres 31, Pep López presentarà Conter per minuts. Seran espectacles de pagament i el 10% de l’entrada es destinarà a programes socials amb els quals ja col·labora LaSala.

Les informacions de com obtenir les entrades es donaran als webs http://www.sabadell.cat/ca/cultura i https://lasalateatre.cat/, i a les xarxes socials.

Comentaris
To Top