Ciutat

Què passa amb els projectes de zona verda inacabats?

Obres a la plaça de Lisboa / LLF

Així es troben quatre dels futurs espais verds o parcs previstos a Sabadell

Obres a la plaça de Lisboa / Lluís Franco

A l’espera de la paperassa, a punt per ser una realitat o sense data. Així es troben quatre dels futurs espais verds o parcs previstos a Sabadell.

Parc de les Aigües, a l’espera de la licitació d’obres

Al concurs per a aquest projecte s’havia presentat –i havia guanyat– una empresa licitadora que finalment va es va retirar. D’aquesta manera, l’Ajuntament ha contactat recentment amb l’empresa que ocupava la segona posició del concurs. Ara cal que s’aprovi la licitació de les obres, que es preveu que s’iniciïn a l’octubre.

La unió de Can Feu i Gràcia: Cal convocar un concurs

Com que el concurs de redacció de projecte va quedar desert, cal tornar a convocar-lo. Les obres haurien d’haver-se iniciat a principis del 2020. Ara, però, cal esperar. Fonts municipals expliquen que “encara és difícil establir dates d’inici”. Mentrestant, els veïns continuen pressionant per, finalment, unir els dos barris.

Carrer d’Onyar. El passeig arbrat té data: finals del 2020

Tornen a començar de zero. Les obres es van iniciar abans del confinament, però no s’havia fet cap actuació rellevant. Amb la represa de les obres públiques, es recupera el projecte. Es comença habilitant els serveis públics bàsics i la pavimentació. El futur passeig d’arbres de Torre-romeu té data: finals del 2020.

Plaça de Lisboa: Ultimant els detalls del petit bosc

En aquests moments, ja s’estan ultimant els detalls amb la instal·lació d’uns parterres i les corresponents instal·lacions elèctriques. També el sistema de reg. Fonts municipals asseguren que a finals d’aquest mateix any –entre els mesos de novembre i desembre– el petit bosc fronterer situat entre els barris de Can Llong i Castellarnau estarà totalment enllestit. 

Comentaris
To Top