EL TEMPS

Més calor per arrencar el cap de setmana

Sabadell, vist des de Togores / ALBERT SEGURA

Aquest dissabte estarà marcat per un augment del termòmetre, on la temperatura mínima serà lleugerament més alta, entre 12 i 17 °C, i la màxima ascendirà entre lleugerament i moderadament i arribarà a valors de 24 a 29 °C.

Fins a mig matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat de núvols baixos al terç sud, amb tendència a minvar a partir d'aleshores. A la resta estarà serè o poc ennuvolat. A partir del final del matí creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i a la serralada prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert al terç nord.

Publicitat

A banda, a partir del vespre reapareixeran els intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot central i sud.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top