OBITUARIS

Mor el fundador de Yerse, Lluís Generó Domènech, a l'edat de 84 anys

El fundador de la firma de moda sabadellenca Yerse, Lluís Generó Domènech, ha mort aquesta matinada a l'edat de 84 anys. Nascut el 1935, va fundar la companyia a Sabadell el 1964 amb la convicció que la marca havia de transmetre moda i qualitat per sobre de tot.

El sabadellenc Lluís Generó Domènech, en una imatge d'arxiu / CEDIDA

Fins ara Generó formava part del consell d'administració de l'empresa. El seu caràcter tenaç i lluitador li va permetre superar totes les crisis del sector, sempre buscant i innovant en noves matèries, textures i dissenys per confeccionar una línia de moda per a dones que presta molta atenció als detalls.

Al llarg de la seva trajectòria, l'empresari va portar Yerse a nous mercats internacionals, introduint la companyia a més de 40 països. Actualment l'empresa comercialitza quatre col·leccions a l'any, amb més de 500 referències que es poden trobar en 1.000 punts de venda multimarca, centres comercials, sis botigues pròpies i la botiga online.

En un comunicat, Yerse explica que "el futur de l'empresa està per escriure. Però Generó ha deixat un llegat sòlid i magnífic: l'essència dels seus inicis, basats en la qualitat i els detalls, que sempre estaran presents en tot el que faci la firma catalana".

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top