DSTaula

La festa és per al nadó!

Nyoquis de patata tricolor
Nyoquis de patata tricolor / VICTÒRIA ROVIRA

Quina millor celebració de la vida que el naixement d’un nadó? Aquesta ha estat l’excusa de pes perquè la junta directiva de l’associació Emprenedores Teixint Sabadell es retrobés al seu restaurant de capçalera, el Beagle, el vegà del carrer de Sant Jaume.

Les emprenedores volien celebrar que una de les seves sòcies fundadores, Eva Garcia, acaba de ser mare del Dan.

Van aprofitar l’ocasió per fer-li un regal sorpresa a la mare i la criatura, tot i que la cita oficial era un dinar de feina per organitzar el programa de formació de l’entitat. També el van aprofitar per treballar! I per què el Beagle? “És un dels nostres locals preferits perquè es menja molt bé i tot és lleuger i saludable.

Té espai grans per reunir-nos i perquè tant la cuinera, Sandra Patrone, com les seves filles són unes emprenedores totals, detalla la secretària Jovita Ponce. “Ens van acollir en el nostre primer networking el gener i va ser un èxit.

Totes van quedar contentes amb el càtering”, conclou la tresorera Alèxia Griera.

Els nyoquis

Després de dinar, Eva Garcia i el seu fill Dan van tornar a casa, a l’hípica Mas Fleca, a la recerca de tranquil·litat. Les vocals van escollir entre paella d’arròs basmati o integral amb verdures i bolets i nyoquis de patata tricolor amb pesto d’alfàbrega i pinyons, com a plats principals, després de triar entre una amanida asiàtica de mongetes o el salmorejo. La pasta va triomfar. La cuinera del Beagle, Sandra Patrone, explica que els nyoquis són “molt senzills de fer: amb un puré d’un quilo de patates, nou moscada, sal, farina de pasta fresca de blat dur i mitja culleradeta de llevat. Es fa una massa que es pugui estirar i s’afegeix suc de remolatxa o crema d’espinacs”.

Comentaris
To Top