Ciutat

VÍDEO: Un centenar d’aficionats reben amb eufòria el Centre d’Esports Sabadell

L’equip ha arribat a l’estadi entre aplaudiments i càntics dels aficionats

Sabadellencs celebrant l'ascens a Segona Divisió A a les portes de l'estadi / Victòria Rovira

Al voltant d’un centenar de sabadellencs s’han congregat a les portes de l’estadi de la Nova Creu Alta per donar la benvinguda a l’equip arlequinat. Això sí, en un context sense precedents: amb mascareta i sota la vigilància de Policia Municipal i Mossos d’Esquadra.

“M’hagués encantat celebrar l’ascens sense miraments, amb l’eufòria i l’escalf de tots els arlequinats saltant a les portes de l’estadi”, destaca en Raúl Gutiérrez, un aficionat del Sabadell. “I sense distàncies per abraçar-nos”, apunta. Però opta per rebre l’equip des del balcó d’un amic que viu a la zona.

En Gerard Garcia, però, esperava l’equip amb la família adoptant mesures de seguretat: portava la mascareta arlequinada i mantenien la distància respecte altres aficionats. De fet, durant l’espera, una unitat de Protecció Civil recorria els carrers del voltant de l’estadi demanant prudència: “No baixis la guàrdia, evitar rebrots és responsabilitat de tots. Posa’t la mascareta”.

Eufòria davant l’estadi

Els aficionats, als voltants de la Nova Creu Alta, victorejaven l’arribada de l’equip. Lemes com “a segunda oe” o “Sabadell, Sabadell!” han donat la benvinguda al conjunt arlequinat. Els sabadellencs han reconegut especialment el paper del porter arlequinat Ian Mackay, a qui han atribuit part de la victòria. Els aplaudiments s’han allargat durant més de deu minuts.

Previsió policial

Amb el precedent de les celebracions espontànies d’ahir rere la victòria arlequinada, la Policia Municipal ha previst l’arribada de l’equip amb vuit dotacions, que es completava amb dues unitats més de Mossos d’Esquadra. L’intendent de la Policia Municipal, Joan Antoni Quesada, detalla que es tracta d’una mesura preventiva per evitar comportaments inapropiats. 

En aquest sentit, l’alcaldessa ha assenyalat en roda de premsa que “diumenge vam veure imatges que vaig trobar lamentables”  i ha recordat que en una situació de pandèmia “hem de ser extremadament prudents”.

Comentaris
To Top