Ciutat

Obre aquest dimecres la piscina municipal de Ca n’Oriac

Un home es relaxa a la piscina / ÓSCAR ESPINOSA

Reobre la piscina municipal de Ca n’Oriac després de finalitzar les obres de reforma i ampliació de la sala de filtració de l’equipament.  L’aforament màxim permès en aquesta piscina, actualment, és de 200 persones. L’Ajuntament de Sabadell, per evitar concentracions massives, ha establert dos torns per dia: un de matí, de 09.30 a 14 h, i un de tarda, de 15.30 a 20 h.

Segons l’Ajuntament, el funcionament per sessions permetrà netejar i desinfectar les instal·lacions entre torn i torn i donarà oportunitat d’accés a més persones. A banda, les entrades són anticipades i s’han d’adquirir preferiblement a través de la web. Aquells que ho necessitin, però, també es pot fer presencialment.

La piscina municipal ubicada a la ronda de Navacerrada era l’única que quedava per obrir, després que la resta de piscines municipals –La Bassa, Can Marcet, Olímpia i Campoamor– inauguressin temporada el 6 de juliol.

Renovació de la instal·lació

L’actuació ha consistit en la renovació completa de la instal·lació de filtració amb lasubstitució, a més, del sistema actual de cloració per un altre d’electròlisi salina. En aquest sentit, s’han duplicat bombes i filtres per separat per a cadascuna de les piscines.

Les obres de reforma i ampliació de la sala de filtració de la piscina de Ca n’Oriac han fet que l’equipament disposi d’una sala de tractament de l’aigua totalment renovada i amb capacitat per donar servei amb les millors condicions que marca la normativa vigent.

Comentaris
To Top