Ciutat

Els Mossos sumen 36 nous nous agents per a Sabadell

Els Mossos d’Esquadra incorporen 36 nous agents a Sabadell sortits de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. A tot el Principat s’han incorporat 674 policies més, dels quals un 34,8% (235) estan destinats a la Regió Metropolitana Nord; àmbit territorial que inclou el Vallès Occidental. El cos policial català incorpora agents, després d’una primera tongada l’any passat; la qual va acabar amb set anys sense noves promocions.

Segons expliquen des dels Mossos d’Esquadra, els agents realitzaran tasques d’escamot. Estaran a peu de carrer realitzant funcions de seguretat ciutadana. En un context complicat per la Covid-19, el reforç policial també ajudarà a realitzar un control sobre les mesures de distanciament social i d’ús obligatori de la mascareta, establertes per la Generalitat i controlades pel Departament d’Interior.

L’Ajuntament de Sabadell havia reclamat un reforç dels Mossos d’Esquadra davant l’augment de contagis per la Covid-19. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ho va reclamar ara fa tot just uns dies al conseller d’Interior. D’altres batlles, com el de Terrassa, també van realitzar demandes en la mateixa línia.

Policia Municipal reforçada

El passat cap de setmana també es van afegir a la plantilla de la Policia Municipal 30 nous agents. D’aquesta manera es va arribar a un total de 248. El desplegament de nous policies, iniciat durant el govern anterior, preveu arribar als 275 agents en els propers anys. El reforç policial servirà, segons l’Ajuntament, per millorar les patrulles i redoblar la vigilància sobre l’espai públic immediatament.

Sabadell guanya 30 nous policies municipals

Comentaris
To Top