ESPECIAL ASCENS A SEGONA A

El CES presenta la campanya de socis 20/21 dilluns vinent

Els jugadors arlequinats celebren un gol / Ll. Franco

El Centre d’Esports Sabadell ja es prepara pel retorn a segona divisió A. Dilluns vinent, el club preveu presentar la campanya de socis 20/21, coincidint amb la reobertura de l’estadi de la Nova Creu Alta, que ha estat tancat durant dues setmanes després de detectar casos positius asintomàtics de Covid-19 entre els treballadors.

Segons ha informat el mateix club, les renovacions de carnet rebran una samarreta de l’ascens de forma gratuïta. Ara per ara, són  3453 els socis arlequinats–rècord històric de la categoria– i l’afluència mitjana als partits ha voltat els 4.000 aficionats a la temporada 19/20. Els 3453 socis, doncs, poden sol·licitar aquest obsequi si renoven aquesta temporada.

Publicitat

Malgrat que el club espera incrementar el nombre de socis aquesta temporada a causa de l'ascens, no s'ha marcat una xifra com a objectiu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top