Oci i cultura

Les arrugues i peripècies de 100 dies de confinament

‘Collage’ de dibuixos de Lluís Mas per a l’edició digital del llibre / D.S.

Joan Brunet i Mauri (Sabadell, 1948) no es va quedar quiet durant la vigència de l’estat d’alarma a causa de la Covid-19. 

I juntament amb Lluís Mas van decidir dir-hi la seva. Brunet i Mauri ho faria amb textos que –com a diari– recollirien les impressions de cada jornada. Mas, per la seva part, ho faria amb els seus dibuixos, pintures i obra diversa de tècnica mixta. 

Passats els dies de confinament, van pensar que seria oportú recollir el material, tot ordenant-lo, complementant-lo i plasmant-lo en un projecte titulat Imatges i paraules de 100 dies de confinament.

L’edició digital es pot consultar al bloc de Brunet i Mauri

Dit i fet, el document està a disposició per a consultes i descàrregues al bloc de l’autor (joanbrunetmauri.cat). També se’n pot aconseguir una edició impresa, sota comanda, per a qui ho vulgui.  

Col·laborador del Diari de Sabadell, periodista i resident al barri de la Creu Alta, Brunet i Mauri presenta un mixt de cultura i dosis d’ironia. Alguns lectors destaquen l’aportació de criteri per destriar del soroll mediàtic els elements que configuren el present i condicionaran el futur. També el fet que ho fa amb sensibilitat per passar dels fets a les persones, especialment a les que resulten i resultaran més afectades.

Comentaris
To Top