ESPORTS

Els joves de l’Escola d’escacs de la SC Colon es fan notar al Campionat d’Espanya

Isaac Herman es va proclamar campió d'Espanya sub-9 / CEDIDA

El Campionat d’Espanya per a joves disputat a la localitat granadina de Salobreña va confirmar l’excel·lent nivell de la pedrera sabadellenca. Aquesta cita estatal està reservada a diferents categories, d’entre 9 i 14 anys, i va comptar amb la participació de quatre jugadors locals en representació del Club d’Escacs de la Societat Coral Colon, Colon Sabadell Chessy i alumnes de l’Escola de l’entitat sabadellenca que coordina Sílvia Pérez.

El balanç es pot considerar molt positiu i ve a confirmar el talent i gran projecció d’alguns jugadors que ja acumulen diversos guardons en la seva curta trajectòria. Un dels més destacats va ser de nou Isaac Herman, qui es va proclamar brillant campió d’Espanya en la categoria sub-9 en la seva estrena. L’any passat ja havia sigut campió a la sub-8. També va participar en la sub-10, en què va acabar en tercera posició.

Daniel Salinas va debutar en la categoria sub-12 amb un meritori sisè lloc i també va ser 7è a la sub-14, una categoria superior a la seva. Cal destacar l’estrena de la nova incorporació de l’Escola, Oriol Pelegrín, amb una actitud exemplar. En la sub-14, Roger Bernadó va protagonitzar el segon podi sabadellenc. Va assolir el subcampionat després d’una octava partida amb un final de rei memorable. Tots ells van gaudir del suport del seu entrenador i preparador Lázaro Lorenzo de la Riva a través d’Internet. Tenen fusta de campions.

Comentaris
To Top