Ciutat

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de Sabadell per millorar el servei

Endesa ha acabat recentment els treballs de renovació i millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Sabadell. S’han invertit 40.000 euros per tal d’incrementar la seva resiliència i reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament a 8.500 clients de la ciutat.

L’actuació, realitzada al carrer del Gironès i al carrer del Lluçanès, al barri de Ca N’Oriac, ha consistit a substituir amb elements d’última tecnologia un total de 450 metres de línia subterrània a 25 kV per una nova de només 120 metres de cablejat. Per tal d’efectuar aquesta reducció de la longitud de la línia, s’ha reestructurat la configuració de la xarxa, fet que ha permès incrementar la seva fiabilitat davant agents externs i, de retruc, optimitzar el servei als clients.

Aquests treballs formen part dels plans d’inversió de la companyia al Vallès Occidental i tenen l’objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques. La intenció de l’empresa és guanyar en seguretat i fiabilitat, per millorar el servei als clients.

Comentaris
To Top